Kurser

På höglandets Padelcenter erbjuder vi kurser till såväl nybörjare som till den som vill utveckla sitt padelspel. Vi genomför kurser med jämna mellanrum och du hittar all information om våra pågående och kommande kurser på denna sidan. Vill du ej träna i grupp kan du passa på att vässa ditt spel lite extra genom att boka ett PT-pass med vår instruktör Mikael Ståhlhandske.

Läs mer om våra kurser nedan via knapparna eller scrolla ned på sidan.

Pågående kurser

Pågående kurser

Gruppträning & PT-pass med Rasmus

Vecka 26 håller Rasmus Eriksson i gruppträning hos oss på Höglandets Padelcenter. Vecka 24-27 håller han även i PT-pass för de som önskar. Rasmus har jobbat som padeltränare i 3,5 år och har som padelspelare varit rankad som topp 25 i Sverige. Gruppträningarna...

Read More

Mikael har gått följande utbildningar:
”Grundtränarutbildning” med landslagstränarna Andreas Johansson & Dani Dios.

Mail: mikaelstalhandske89@gmail.com
Telefon: +46 70-304 03 92

PT-pass

Tillsammans med vår instruktör Mikael Stålhandske har du chansen att utveckla ditt padelspel hos oss på Höglandets Padelcenter. PT-passen anpassas utefter vilken nivå du är på och kan utformas efter dina egna önskemål. Det finns även möjlighet till att skräddarsy egna gruppass.  
Passen går att boka för 1-4 personer per gång.

Du kan läsa mer om Micke och hans kontaktuppgifter under ”kontakta oss”.

Har du frågor angående PT-passen eller är sugen på att boka ett pass direkt med Micke kan du fylla i kontaktformuläret här:

10 + 2 =

Kommande kurser

Sommarkurs

Vecka 26 kommer Rasmus Eriksson köra gruppträning hos oss på Höglandets Padelcenter. Rasmus har jobbat som padeltränare i 3,5 år och har som padelspelare varit rankad som topp 25 i Sverige. Under...

Öppettider

Alla dagar 05-24