The Open Arena Padel Tour

The Open Arena Padel Tour

nov 4, 2021

The Open Arena Padel Tour är en lokal turnering som sedan mynnar ut i ett regionalt slutspel. Anmälan kan göras till dam- och herrklasser på två olika nivåer, nybörjare/medel samt medel+/medel++. Det går även att anmäla sig till en mix-klass.

The Open Arena Padel Tour är ett samarbete mellan ett antal olika padelanläggningar och under slutspelet möts vinnarna från samtliga arenor för att representera just sin hall. De anläggningar som ingår i samarbetet utöver Höglandets Padelcenter är Padel & Friends i Habo, Hjo Padel, Skärstad Padel, Vaggeryd Padelcenter & Eksjö Padelcenter.

 

GRUPPSPELETHöglandets Padelcenter ser ut enligt följande:

  • MIX: 3 december.
  • DAM (samtliga klasser): 4-5 december.
  • HERR (samtliga klasser): 4-5 december.

Alla dam- och herrlag garanteras 3 timmars spel under lördagen, efter detta kommer enbart vissa lag avancera till gruppspelets andra dag på söndagen. MIX-klassen avgörs direkt under fredagen.

Från gruppspelet avancerar 2 vinnarpar från respektive klass till det regionala slutspelet. Dessa får ett matchställ (shorts/kjol + tshirt/linne) som ska bäras under slutspelet. Utöver detta får vinnarparen även ett presentkort som kan nyttjas på Höglandets Padelcenter.

SLUTSPELET ges under helgerna:

  • Mix: 22–23 januari 2022. Plats: Padel & Friends i Habo.
  • Nybörjare/Medel (Dam & Herr): 29–30 januari 2022. Plats: Vaggeryd Padelcenter.
  • Medel+/Medel++ (Dam & Herr): 5–6 februari 2022. Plats: Skärstad Padel.

 

Vilken nivå ska jag anmäla mig till?

Detta bedömer ni själva, men utgå ifrån MATCHis system för spelnivåer. 

  • Nybörjare/Medel passar dig med en spelnivå på max 4.
  • Medel+/Medel++ passar dig med en spelnivå över 4.

 

Anmälan & Kostnad

Kostnad för turneringen för herr/dam är 600 kronor/lag och för mix 500 kronor/lag. Detta betalas i samband med anmälan. Det tillkommer ingen extra kostnad för de lag som avancerar till slutspelet.

Anmälan är nu öppen, och anmälan sker som vanligt via matchi. Följ länkarna här nedan för att komma direkt till den anmälan som gäller dig:

 

Det hade varit SÅ roligt om just ni vill vara med och spela om att få representera Höglandets Padelcenter i slutspelet i början av nästa år!

Öppettider

Alla dagar 05-24