Ungdomserbjudandet fortsätter!

Ungdomserbjudandet fortsätter!

sep 2, 2020

Ungdomserbjudandet från augusti månad fortsätter, dock med vissa förändringar. Vi på Höglandets Padelcenter kommer ännu en gång i samarbete med våra fyra bansponsorer JSC it-partner, Nybergs Bil Nässjö, Svensk Tågkraft & Nömmebergs vårdhem erbjuda ett speciellt ungdomspris för alla padelspelare under 18 år; med början nu i september kommer priset 200 kronor/h gälla löpande framåt fram till klockan 15.00 på vardagar. I samband med erbjudandet vill vi återigen även uppmana till att besöka våra bansponsorers hemsidor, jsc.se, tagkraft.se, nybergsbil.se & shg.se/nommeberg för att ta del av deras respektive verksamheter.

För att få tillgång till ungdomserbjudandet kontakta info@hoglandetspadelcenter.se. Hade du tillgång till ungdomserbjudandet under augusti månad börjar det nya priset gälla automatiskt och du behöver därmed inte göra något.

Fler Nyheter

Start av årets första seriespel 2022
Nässjömästerskapet
Seriespel 2022
The Open Arena Padel Tour
Nu drar serien igång!

Öppettider

Alla dagar 05-24